Најнов број Насловна
Број 3015    сабота, 18 март 2006
 
 
 
 
 
 
 
   
THIS IS TEST TITLE
"Убиениот Слобо"напаѓа љубопитни сурфери

Електронска порака со наслов "Убиен е Слободан Милошевиќ" ги заразува компјутерите на непретпазливите сурфери на Интернет, предупредува британската компанија "Софос". Пораката и придружната датотека "picture.scr", содржат малигнен "тројан", "Дропер-ФБ", кој лесно се отстранува.
НАСЛОВНА

 

© 2001 Дневник, сите права задржани