Најнов број Насловна
Број 2902    сабота, 18 март 2006
 
 
 
 
 
 
 
   
THIS IS TEST TITLE
Писмо
Грант Тортон не е консултант

(Повод: "Отворен тендерот за скопската фабрика - две понуди за Газела", Дневник, 31 октомври)
Во врска со објавениот напис во Вашиот весник, Ве информираме дека ние како консултантска куќа "Грант Торнтон" немаме склучено договор со Министерството за економија за овој или за сличен проект. Нашиот ангажман како консултанти за Проектот за решавање на статусот на 23 претпријатија-загубари заврши во мај 2004 година.

Ние како консултантска куќа не сме инволвирани во тендерот за "Газела" или во каков било друг тендер за загубарите, или во стечајните постапки за нив.

Ружица ФилипЧева, директорНАСЛОВНА

 

© 2001 Дневник, сите права задржани