Најнов број Насловна
Број 3015    сабота, 18 март 2006
 
 
 
 
 
 
 
   
THIS IS TEST TITLE
ВЕСТИ
Списоците со репрезентативците за СП сепак до 15 мај

ФИФА го одби предлогот да се продолжи рокот за пријавување на конечните списоци на репрезентативците што ќе учествуваат на СП во Германија, така што 15 мај останува последен ден до кога ќе мора селекторите да ги објават своите 23 избраници.

Многу селектори и фудбалски федерации бараа овој рок да се продолжи, поради страв од можноста понатаму некои фудбалери да се повредат или пак да се покажат како недоволно подготвени.
НАСЛОВНА

 

© 2001 Дневник, сите права задржани